Laadukas pintakäsittelyliike - osaamista ja pitkää kokemusta

Pintakäsittely Rimpioja Oy on vuonna 1982 perustettu Kokkolassa toimiva metallien pintakäsittelyliike. Olemme erikoistuneet kappaletavaran jauhe- ja märkämaalaukseen, raskaan kaluston maalaukseen sekä kantavien teräsrakenteiden palosuojamaalaukseen. Toimimme Kokkolan lähialueella ja asiakkaisiimme kuuluu lähinnä konepajoja. Pintakäsittelyliike tarjoaa esikäsittely- sekä maalauspalveluja aina räätälöityinä asiakkaan tarpeeseen. Nykyaikainen kalustomme yhdessä ammattitaitoisen henkilöstömme kanssa takaavat ensiluokkaisen lopputuloksen. Olemme sanamme mittaisia sekä aikatauluissa että työnjäljessä!

Voit luottaa meihin!

Pintakäsittely Rimpioja kuuluu korkeimman AAA-luottoluokituksen saaneiden yritysten pieneen joukkoon. Korkeimpaan luokkaan kuuluu vain noin 3,5 % kaikista suomalaisista yrityksistä. Luokitus perustuu Soliditet Finlandin kehittämään luottoluokitusjärjestelmään, joka analysoi yrityksen toimintaan, taustaan, talouteen ja maksutapaan liittyvää informaatiota. Korkeimpaan luottoluokan yrityksillä on muun muassa keskimääräistä huomattavasti paremmat talouden tunnusluvut, positiivinen tausta ja maksukäyttäytyminen sekä toiminnan riittävä volyymi. Asiakkaillemme luokitustulos on merkki yrityksemme luotettavuudesta sekä erinomaisesta taloudellisesta tilasta.

Pyrkimyksenä asiakastyytyväisyys - Aina!

Pintakäsittelyliike työskentelee aina yhdessä asiakkaan kanssa parhaan lopputuloksen saamiseksi. Pyrimme täyttämään sekä asiakkaidemme että sidosryhmiemme odotukset ja vaatimukset  arvostamme jokaista asiakastamme. Pidämme lupauksemme ja pysymme yhdessä sovituissa aikatauluissa. Työnlaatu on aina kunnia-asiamme tehokkuudesta tinkimättä. Laadun ylläpito vaatii vahvaa sitoutumista ammattiin, osaamista sekä oikeita työvälineitä. Hoidamme työn kustannustehokkaasti työnjäljestä tinkimättä. Palvelumme on joustavaa ja asiakasta kunnioittavaa.

Ota yhteyttä

Jätä palautteesi meille tällä lomakkeella. Myös yhteydenottopyynnön tai tarjouspyynnön voit jättää tänne.